iki Dagcı Buyuk Ve Bır O Kadar Da Tehlıkeli Bir Daga Tırmanmaya Hazırlanıyorlardı. Aksam Uzereydi. Dagın Etegınde ilerlerken Dagcılardan Biri Surekli Silahıyla Oynuyordu. Dagcının Dıkkatsızlıgı Sonucu Buyuk Bir Gurultu ile Patladı ikside Cok Kokrmustu. Dagda Once Buyuk Bir Ugultu Basladı Akabinde Buyuk Bir Gurultu. Cıg Dusuyordu. iki Dagcı Panikle Kacmaya Basladılar. Dagcılardan Birinin Ayagı Kaydı Ve Dustu. Digeri Kosmaya Devam Etti Ve Cıgdan Kurtulmustu. Aradan Yaklasık 1 Saat Gecmısti. Ortalık Durulmustu. Kurtulan Dagcı Diger Arkadasını Aramak için Tekrar Yola Koyuldu. Çok Sürmeden BuLdu Arkadasını. Hala Yasıyordu Ve Kendındeydi. Fakat Dagcı Kar Ve Buzların Arasında Oyle Bir Sıkışmıştı Ki Cıkması Mumkun Degildi. Buzlar icınde Yatan Dagcı Usuyordu. inlıyordu Ve Arkadasından Yardım istıyordu. Diger Dagcı Yerde Yatan Arkadaşına Yaklastı Ve Beklenmedik Bir Sekilde Savunmasız Yatan Adama Sıkı Bir Yumruk Attı."Burada Kopek Gibi Donarak öleceksin Zaten O Kursunuda Sana Sıkmıstım Ama Degmedi Adı Herıf Azdaha Senın Yuzunden Bende ölecektim. ilk işim Karınla Evlenip Senin Mırasına Konmak Olacak" Dedi. Ve Kosarak Gitti. Yerde Yatan Zavallı Adam Kahır icinde Kıvranıyordu. Fakat Caresizdi. Yaklasık 8 Saat Sonra Kurtarma Ekıbi Tarafından Bulunan Dagcı Hala Yasıyordu. Kendındeydi Ve Hala Aglıyordu. Çunkü "Candostum" Dedigi Arkadasının Bu inanılmaz Kazıgını içine Sindiremıyordu. Cok Surmeden Kurtarıldı Talihsiz Dagcı. Ciddi Bir Saglık Sorunu Yoktu. iki Gun Sonra Ayaga Kalkmıstı Ve Koltuk Degneklerıyle Kamp Yerinde Geziniyordu. Tam O Sırada Can Dostu Sandıgı Dagcı Gulumseyerek Ona Yaklasıyordu. Hemen Silahını Cekti Ve Hic Soluk Almadan Arka Arkaya Ates Etti. Hic Gozunu Kırpmadan Oldurmustu Hain Arkadaşını. Silah Sesini Duyanlar Kosarak Olay Yerine Geldiler. Manzarayı Goren Yaslı Adam : Bunu Niye Yaptın O Senin Can Dostundu Diye Bagırmaya Basladı. Dagcı O Bir Hain Beni Oldurup Karımla Evlenmek Ve Benim Mirasıma Konmak istedi Diye Cevap Verdi. Fakat Yaşlı Adam Hala Bagırmaya Devam Edıyordu "Hayır Sen Bu Kadar Aptal Olamazsın" Dagcı Da Bagırmaya Basladı;"Neden? Suçlu Olan O Ben Degilim" Baska Biri Lafa Atlayarak Anlatmaya Basladı; "Oldürdugün O Zavallı Adam Sana Yalan Soylemişti. Senin Kurtarılmanı O Sagladı. Kurtarma Ekibinin Seni Nasıl Buldugunu Sanıyorsun"? "Peki Bana Soyledikleri Attıgı Yumruk?" Onları Seni Sinirlendirip Uyumaman için Soyledi. Çünku Uyusaydın Bir Daha Uyanamazdın. Seni Sinirlendirdi Ve Koşarak Yardım Cagırmaya Gitti. Duydukları Karşısında Bir Kez Daha Kahrolmustu Dagcı Çünku Hayatını Kurtaran Birini Can Dostunu Öldürmüştü...