This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 849x568 and weights 98KB.
keşke hiç tanışmasaydık bu umutsuz aşkı hiç yaşamasaydık pişman değilim ama çok üzgünüm çok perişanım seni ilk gördüğüm günü hiç unutamıyorum o manalı gülümseyen şirin yüzünü içimi ateş gibi yakan o bakışlarını hep anımsıyor anımsıyorum
ilk günler senden sadece hoşlandığımı zannetmiştim oysa ne bilirdim bu aşkın tüm benliğime ve damarlarımda kanıma girip beni sende tutsak edeceğini bu beraberliğin bir gün sona ereceğini düşünmek bile beni çok korkutuyor sevgilim aslında aşkı bu denli yoğun duyguların zirvesinde yaşamak mutlulukların en büyüğü ama engelde olmasa kızma bana sevgilim ne yapa bilirdik ki
ikimizde bu beraberliğin sonunda hüsran olduğunu bile bile yaşadık aşkımız mantığın önüne geçti bu güzel duyguların girdabına kapıldık keşke hiç tanışmasaydık bu umutsuz aşkı hiç yaşamasaydık güneşin batışını seyrederken yavaş yavaş sona geldiğimizi hissediyor kahroluyorum asılda yaşadığımız bu güzel günlerin bitmesini hiç istemiyorum ama engellerimizi düşündükçe kanım çekiliyor nefes alışım zorlaşıyor kalbim duracakmış gibi çırpınırken
bir an yaşamın bile sona geldiğini düşünüyorum ikimizde mutluluğu ilk defa bulmuşken sonsuza kadar kaybediyoruz bitanem bu ne büyük açı bu ne büyük dert off allahım ama sen bu aşkı yaşanmamış saya bilirsen belkide yeniden başlaya bilirsin çok zor olduğunu biliyorum ya ben içimdeki dinmeyen fırtınaların karmaşıklığını yaşıyor tanrım kaderimin oyunu mu diye isyan ediyorum
düşünüyorum da beraberliğimiz ayrılmamızdan daha da büyük bir sorun daha büyük çelişkiler yumağı biliyorum sende benimle aynı frekansda aynı duyguları paylaşıyor aynı şeyleri hissediyorsun ama hiç olmassa bir an mantığımızı aşkımızın önüne koyup sona yaklaştığımızın bilincine varmalıyız ve uyanmalıyız bu rüyadan sevgilim çünkü biz aşk engellisiyiz sonsuza dek beraber olamayız olamayız bitanem kaderimiz böle yazılmış keşke hiç tanışmasaydık bu umutsuz aşkı hiç yaşamasaydık elveda sevgilim elveda aşkım elveda birdaha hiç bir zaman yaşayamayacağımız mutluluklarım elvedaa
bu umutsuz aşkımı kalbime gömüyorum gözümde yaşlarımla sana veda ediyorum o umutsuz aşkımı kalbime gömüyorum gözümde yaşlarımla sana veda ediyorum ben mutlu olamadım inşallah sen olursun özlediğin hayatı başkasında bulursun ben mutlu olamadım inşallah sen olursun özlediğin hayatı başkasında bulursun
öp beni yanağımdan kardeşçe ayrılalım o koskaca maziyi yaşanmamış sayalım duvağın takılırken bir an beni hatırla sana olan aşkımı kimselere anlatma öp beni yanağımdan kardeşçe ayrılalım o koskaca maziyi yaşanmamış sayalım duvağın takılırken bir an beni hatırla sana olan aşkımı kimselere anlatma