Ve Gün Be Gün Ben Seni Düşünürüm Sen Benim Her $eyimsin Ey Sevgili.... Rüzgarlara €zberlettim Türkülerimi Ben Hep Uzaklara Türkü Yazarım Sılamsın... Sevdamsın... Sabır Taşımsın Kalemim Adından Başka Ad Yazmaz Bu Kütükte Başka Bir Ad Okunmaz
Seven Sevdiğinden Asla Yakınmaz...
Bu Günlerde Daha Bi Kötüyüm Sensiz Her Zamankinden Daha Cok Acıyor Içim Bi Ayrı Herseyim Bi Ayrı Tarifsiz €n Senli Günlerimde €n Sensizim Durqunum Yokluqunda Icimde Tarifsiz Acilarla Uyaniyorum Her Yanim Seni Ariyor Ariyor Ama Nafile Olmayacaksin
Biliyorum..!!
Biliyorum Bilmesine Ama Söz Dinlemiyor Yüreqim Niye Yoksun ki..!! Niye Sicak €llerinden Delice Bakislarindan Yoksun Yüreqim Sanki..!! Bende Insanim Benimde Hakkim €l €le Tutusup Yürümek Bir Yudum Suyu Paylasmak Ama Yoksun Olmayacaksinda Ben Hep Hayal Dünyasinda Yasayacaqim
Bir Sevdayı Mısralara Dökmek Zor Anlatmak Sevgilini Yada Yakışan Sözcüklerle Ifade €tmek Sonsuz Sevgini Kalemim Suskun Aklım Sana Odaklı Ben Bende Değilim Yine
Bendeki Seni Anlatacak Sözcükler Sevgilim Malesef Yok Bende
Mesafeyi Yok €den Özlemimsin Sende Hep Yanında Atan Kalbim Gönül Sermayemi Tümüyle Yatırdığım Biricik Sevgilim Korkularımsın Bir Rüyasın Bende Belki Uyanırım Birgün Diye Umutlarımsın €sirin Olmuşum Artık Bana Ait Olmayan Bedenime Her Güzel Söz Kendinde Yok Oluyor Seni Tanımlamaya Gelince Artık €minimki Başka Sevda Yakışmaz Yorgun Gönlüme...
Ne Olur $imdi Cıkıp Gelsen Tutsan Sana Hasret €llerimi Sarsan Beni... Artık Kurban €tmesen Yanlızlığa Caresizliğe Bendeki Acı Ceken Seni Gözlerime Bir Baksan Anlarsın Seni Ne Kadar Cok Özledigimi Hergün Daha Da Cok Sevsen Beni
Sanki Birgün Yitirecekmiş Gibi...
Susadığım Aşkım Geceleri Senin Için €l Açtığım Dualarım Dedimya Birtanem Bendeki Sana Kelimeleri Bulmak Zor... İyiki Varsın Iyiki Benimsin Herşeyim Hep Benim Olacak
Tek Dileğim Sensiz Hiç Olan Bu Beden Seninle Toprak Olacak...