REKLAM

Paylaş:
RSS 1.0     RSS 2.0

Toplam bakislar: 1839 - Toplam yanitlar: 0

GONDEREN: tunc on 10/04/2010 00:17:55

aa

sana göre değil sana uygununu bulamdım ama işte  buda  adam olmayla ilgili idaret yıne sen alnadın sanırım..adam olmak  çok   zor değil!!!!!

hayatta hiçbişey olamamış olmak???

hayatta hiçbişey yapmamış olmak??? 

nedir acaba bunların açılımı, benim anlayacağım manası.

yani acaba ne olursam hayatta bi b....k olmuş olurum veya

ne yaparsam bi şeyler yapabilmişlerin sınıfına girerim ben.

bi de bunun kararını kim verebilir ki. kimin kriterleri bunlar. neye göre ve kime göre? şunlar işten sayılır, şunlar sayılmaz. şunu yapmış olanlar adamdır diğerleri değildir. kim yapıyor bu sınıflandırmayı Allah aşkına. bazı insanlar nasıl böyle bir hak buluyorlar da kendilerinde insanları klassifiye ediveriyorlar kendi dar zihinlerinin doğrultusunda. arasanız beyninde 3 tane gri hücre bulamayacağınız adam kalkıyor sizi kendi kalıplarının değerlendirmesine sokuveriyor.

Sıradan ölümlü insanın adam olmaktan anladığı şey bol paranın, herkesin saydığı bir işinin, beğenilen bir evinin, hava atabileceğin bir arabanın olması..bu kadar. dikkat ettim, bunları olan insanlar için "aferin, bak neler yapmış" diyorlar. Adam yolda giderken kedileri mi tekmeler, etrafındakilere psikolojik baskı mı uygular, hayatında kimseye beş kuruş iyiliği olmuş mudur, erdem kayınbiraderinin bacanağının adı mıdır, psikopatın biri midir. Bunların değerlendirmesi kapsama alanı dışında. Evi, arabası, yazlığı, parası, işi varsa tamamdır abi. Adamın hasıdır...
yazık yazık..

--------------------------------------------------------------

111
11/12/2024

*** SanalKahve.com 2008-2023 ***