REKLAM
BLOGLAR  
 
RSS
günaydın
Gönderme zamanı 11/29/2014 07:00:51 by love_story

GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR ╱. Evinizden; Neşe, Sağlık, Mutluluk, Huzur ve Saadet Eksik Olmasın........ MEVLAM Kazadan Beladan ve tüm Kötülüklerden sizleri Korur İnşALLAH.. ……………….Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. ……………………..Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan ………………………….dostlarına Sevdiğine güven, sevgine sarıl.. ……………………………Yüzünüzden gülücük…………… hayatınızdan mutluluk eksik olmasın …….Kötülükler size çok uzak ……………… iyilikler ise yanı başınızda bulunsun ………….Tüm umutlar ve başarılar sizinle olsun. …….Sağlıklı olun huzurlu Olun Sevgi İle Kalın. …Rabbim yar ve yardimciniz olsun kalbiniz imanla dolsun,Rabbim sizleri oyle sevsinki iste kulum desin melekler duaciniz olsun her etiginiz dua kabul olsun..Amin.. Allah C.C. Sizden razi olsun „„„AMİN .S:E:V:G:İ:L:E:R:İ:M:L:E.



Paylaş:



Görüntülenen 1 - 3 arasi, toplam 3 Yorum mevcut

Gönderen: amberlary
02/05/2015 10:55:33

Coach (NYSE:COH) - Coach is the leading replica handbags retailer of luxury handbags and leather products. Coach is extremely popular in the US, Japan, rolex replica and China where it has leading market share for luxury handbags. They have taken full control of Chinese operations, by not outsourcing products to other retail shops hermes replica and owning their store property outright. Coach also disallows discounting in any of its own retail outlets or major American louis vuitton replica department stores to maintain high margins and a sense of exclusivity. Where Coach stands out from its competitors is through its financial performance. The company is highly profitable and efficiently operated omega replica with 41% ROIC and a 31% operating margin. Coach has miniscule debt levels (1% D/E ratio) and is still expected to grow earnings by 15.58% over the next five years breitling replica.



Gönderen: sabunkopugu
12/27/2014 12:07:19

SHISEIDO 2014 İLKBAHAR-YAZ MAKYAJI

Pastel tonların hakim olduğu yeni sezon koleksiyonunda pembe, beyaz ve yeşilin birbiriyle bütünleşen görüntüsü taze ve canlı bir görünüm yaratıyor. Koleksiyonun popüler parçası ise, Sheer Eye Zone Corrector. Bu harika ürün tüm yorgunluk izlerini siliyor, aydınlatıcı veya kapatıcı olarak da kullanılabiliyor. Göz çevresinde yorgunluğun belirli olduğu noktalara ufak dokunuşlar ve tampon hareketlerle uygulayabilirsiniz. Yüzünüze aydınlık bir ifade verir. Sheer Eye Zone Corrector’ı dudak köşelerine hat yaratmak için de uygulayabilirsiniz. Yapısı çok ince olduğundan cilde anında uyum sağlar. 

Shiseido Perfect Defining Volume Mascara ile tek tek taranmış gibi görünen kirpiklere sahip olabilirsiniz. Maskarayı saçınızı tarar gibi yavaş hareketlerle kirpik kökünden yukarı doğru sürün ve göz makyajınızı bitirin.

Sezon makyajının bir başka yıldızı ise, Face Color Enhancing Trio Blush. Cildin doğal rengini ortaya çıkaran, derinlik katan, yanaklarda ışıltı ve güzelliği vurgulayan çok renkli allığı ister tek tek isterseniz karıştırarak uygulayın. Pembe rengi ile yanaklara yumuşak gül rengi katıp, cildinizi sağlıklı ve parlak gösterebilirsiniz. Ortadaki koyu rengi ile boyutlandırma yapabilirsiniz. Bu renk aydınlatıcı ve gölgeleyici etki verir. Doğal görünümlü kontrastlık yaratır ve parlak bir doku ekler. Paletteki en açık renk ise, allık rengiyle şekillendirici renk arasında geçiş yapmanıza izin verir. Işığı yansıtmayan inci içeriğiyle doğal ten renginizi, mükemmel ve doğal bir uyumla dengelemenizi sağlar.

Son olarak, parlak ve renkli dudaklar için Japon lake sanatından esinlenilerek üretilen Lacquer Gloss ile dudaklarınızı süsleyebilirsiniz. Sanki üst üste defalarca sürülmüş gibi derin, parlak bir bitiş sağlar. Yapışkanlık hissi duymazsınız. Dudak yüzeyini pürüzsüzleştirerek nemlendirir. Dikey çizgileri daha az belirgin hale getirir. Dudak kalemine bile ihtiyaç duymazsınız.



Gönderen: zakbowden2
12/05/2014 11:19:09

The 7th edition Replica Watches of the Hublot PalmaVela is complete! Four days of racing, four areas of Replica watch course, more than 170 boats, 1500 browsers of 17 nationalities, favourable winds have made the 2010 edition Tag heuer replica a success for the Real Club Nautico de Palma and his sponsor Hublot. Classes 'One Design' to the Maxis, not to mention the lavish traditional classic boats Olympic boats for disabled or lateen sails... 



ETIKETLER


*** SanalKahve.com 2008-2023 ***